5 av 9 klara :)

Utvecklingssamtal på jobbet, alltså :) Hittils har vi bara fått postiv feedback och mycket beröm. Åh vad det värmer efter ett slitsamt år med ombyggnadstioner, sprängningar, utrymning av avdelning samt blivit av med vår underbara kollega Sofie. Miss you!

Nu blickar vi framåt mot ett nytt läsår med 5-6 åringar. Ska bli så spännande att få ta del av deras tankar och teorier i "tänka-åldern". På fredag ska vi ha studiedag och få veta hur det ska  se ut personalmässig och hur den nya organistionen ska utformas. Vi ska få lära oss SWAT. Låter ju lite CIA:s aktigt :) samt få ta del av vad Trolletdagarna i Kalmar gav våra 3 kollegor.

Ikväll har jag bara myst med Idun och Elliot. Stackarna har huvuden fulla av myggbett, redan. Idun var iaf förra året överkänslig mot myggbett och fick jättestora svullnader. Hoppas det inte blir så den här sommaren.

Nu är Sandra glad igen. Försäkrningspengarna hade kommit så Janne och hon var iväg och köpte en ny laptop till henne. Den gamla fick cola i grafikkortet och tvärdog. 
Nina kastade släggan 30 meter idag och var så lycklig efter dagens idrottsdag :)

Nu ska jag titta på Grey´s. Glömde bort förra veckans avsnitt men nu är jag laddad!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Det samma! Men vi ska nog se till att vi för jobba tillsammans igen, dream team i repris;-)

Kram

2009-05-29 @ 22:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0