Snusat bebis :)

Var hemma hos Therese, Max, Nea och Viola igår. Fick hålla och snusa på 5 veckors liten Viola. Nu väger hon ca 3500 gr och är 52 cm lång och så himla liten *S* Elliot tyckte hon hade pyttesmå händer och Idun ville bara hålla hela tiden. För henne blev det som en levande docka :)


Nea och Idun lekte jättemycket och har verkligen roligt ihop. Elliot är ju mera impad av Max på 7 år och gjorde allt han gjorde :)Han hade klätt sig lite tufft innan vi åkte med jeans, linne, dödskallering och tärningar hängde i byxfickan. Kepsen var bak och fram och han skulle nog vilja ha en tuffare jacka *sötnosen* 

Idun var jättearg på mej innan vi åkte för att hon inte fick åka i sin prinsesstyllklänning utan fick ha på sig jeans och en blus. Men det gick som tur var över...hon är så otroligt envis så det finns liksom inte!


Min lillebror ringde nyss och berättade att hans fru hade åkt in till sjukhuset i natt och blivit operad för blindtarmen. Allt hade gått bra och hon får tydligen åka hem redan i kväll. Nu är det jobbigt att bo i ett annat land långt bort...skulle ju vilja hjälpa till på något sett. Tror jag skickar ett blommogram eller något i den stilen.

Om en timmes tid ska jag och Sandra åka till Solna på vinst och förlust och försöka klippa oss. Mitt hår trasslar ihop sig som en risbuske och imorgon ska vi ha fika för Idun. Vore roligt att se lite representabel ut :) Vi måste bara vänta på att Janne ska komma hem först. Firman har plötsligt så mycket jobb att de får jobba på helgerna också! Lite jobbigt är det för han ont i kroppen igen :(


Ha en fortsatt trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0