Vad har jag glömt?

Har en jobbig känsla av att jag glömt något... jättejobbigt så här 3 dagar före jul *suck*

I tomtesäcken finns 7 av 9 paket, det _vet_ jag. Får väl fixa min egen från Tomten som vanligt. Hoppas Tomtemor hinner bara ;-)
Maten fixar min kära make, lillebror med fru kommer imorgon, jag gör julgodiset som vanligt lille julaftonskväll, julstrumporna är i princip färdigplanerade, jag har iof en avi från posten där paketet är försvunnit...kan det vara det som spökar och gör min hjärna förvirrad? Eller har jag verkligen _glömt_ något? Det får ju inte hända!!!

Idag har jag faktiskt hunnit gå det röda spåret i skogen och kommer försöka göra det varje dag under julen. Får passa på så länge huset är fullt och det alltid finns någon hemma som kan vara med de små. Mamma, N, S och jag åkte på shopping till Vällingby i eftermiddag. Vi hann med att äta god grekisk mat, julhandla och fika :) När vi åt middagen frågade N om jag hade ätit bläckfisk (blekksprut) någongång och det har jag. Blev bjuden på middag av en kille i klassen när vi gick i 8:an och då fick jag smaka på alla grekiska rätter som fanns på resturangen *S*

De har kommit, våra norska pass:


Jag ser ut som en muslim, Nina som en brottsling och Sandra som en vampyr... undrar på om vi får komma in i England ;)

Nina, Sandra och Janne har gjort ett pepparkakshus enligt våra traditioner:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0