Tempo, tempo, tempo...

Idag blir det full rulle här hos oss. Det räcker liksom inte med att vi är 9 pers utan alla vill olika saker och har grejer inplanerade.
Janne har redan lämnat huset och börjat sin dag. Jag ska snart ta med mej Idun till centrum och försöka lokalisera ett paket som kommit bort och fixa de sista klapparna. Fick lönen i morse så nu är det bara att köra ...;)

När Janne kommer hem börjar han med skinkan, köttbullarna och janssons. Själv ska jag ta fram granen och pynta den, fixa julgröten med mandeln och ikväll när de små lagt sig ska jag göra kolan *mums*
Och Tomtemor kommer nog smygande inatt med fyllningen till julstrumporna. Så brukar det vara iaf *S*

Imorgon börjar vi dagen med att skåla för Janne och mej. Då samlas vi hela familjen framför granen, skålar och öppnar varsitt paket. I år har vi varit förlovade i 17 år. I mars har jag och Janne varit ihop halva livet. Känns otroligt att det är så många år... Tänk att träffa mannen i ditt liv som 19 åring och fortfarande vara kär efter 19 år. Underbart :)
Måste scanna in ett kort på oss när vi träffades.  Janne ser ut som en pilot i Top Gun och jag som en välstekt pepparkaka *hahahahaha*

Verkligheten kallar...

Ha en kjempekoselig lillejulaften!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0