Höstbilder på sötnosarna...

Oj oj oj vad det var längesen jag skrev...

Hösten har varit tung pga  Jannes tillstånd och mina arbetstider. Tyvärr har jag fått ännu sämre tider f.o.m 5 november. Nästan så jag funderar på att byta jobb. Känner att jag inte orkar med så många schemabyten pr. termin.

Elliot har drabbats av en seg förkylning med hosta som inte försvinner. Han har varit hemma från förskolan i 3 dagar men blir inte bättre. Han vaknar på nätterna och har svårt att somna om. Tycker synd om honom men någon gång borde han ju bli bättre :)

Idun har blivit så stor och duktig. Hon är helt blöjfri sen i augusti, går på toan själv och klär på sig. T.o.m strumporna fixar hon. Envis både på gott och ont *ler* Hon önskar sig prinsess-legoslott i julklapp för det är "rååsa" 

Nina har börjat på sin konfirmation-kurs och tycker det är överraskande roligt. Badminton säsongen har börjat igen så hon har fullt upp.

Sandra provade en gång på en gitarrkurs men tyckte inte det var roligt. Nu övar hon på vår synth och har redan lärt sig flera låtar. Har letat efter synth-kurser men det verkar inte finnas här i krokarna.

Själv är jag i full gång med att göra julklappar, sticka små sockor till en julkalender och scrappa våra bilder.
Försöker också läsa allt jag kommer över om pedagogisk dokumentation, observations metoder och dokumentation. Har så smått övat mej lite på några barn på jobbet och tycker det är så kul :)
På måndag ska vi på en föreläsning om barnsinflytande och det ser jag framemot.

Men först ska Elliot och jag gå på bio. Det blir hans först biobesök och vi ska se Alfons Åberg :)

Här kommer några nya bilder på barnen:

Elliot somnar snabbt på kvällen:
70419-323


Idun ser oftast ut så här:

70419-326

Elliot älskar att spela på instrument:
70419-324

På exact samma ställe tog jag kort på Nina och Sandra i 97:
70419-325


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0