Jobbade några timmar idag...

Började dagen med en samling.

Jag hade tagit med en vacker burk i oval form. Barnen fick berätta vilken form den hade, känna på den och titta i den...men den innehöll...ingenting! Den var tom...?!? 
Betyder ingenting något, var den stora frågan...?

Vi läste sagan om "Lilla Nollan och dom andra"Barnen var otroligt engarade och det känns ju alltid bra som pedagog. Perfekt start på dagen :D

När jag kom hem spelade Elliot och jag Wii. Janne lagade god fajitas till oss och sen tittade vi på Idol och mina favoriter gick vidare :)
Tror Janne är inne i ett skov nu men hoppas helgen blir hyfsad iaf.

kram på er!

Idun sjuk...

Envis feber som stannat runt 38 grader, jobbig hosta och hes röst. Ja det är Iduns status efter ännu en dag hemma.
Imorgon måste vi få lite luft så vi tar nog bussen till centrum. Måste hämta en bok på bibblan och köpa en innebandyklubba till Elliot. 

En glad Idun innan hon blev sjuk:


Kortmakeriet igång efter sommaruppehåll...

Gjorde ett beställningskort idag. Kul att vara igång igen :)

Hemma i Sverige igen...

efter en jätterolig helg i Oslo :) Träffade så mycket folk jag inte sett på 15-20 år och de flesta gick det att känna igen.

Tyvärr kom jag mej inte till scrap- & kortmässan för tiden blev för knapp. Var en tur inom Steffens Hobby istället men där var det kaos. Typiskt! De hade varit på mässan i helgen och inte hunnit plocka upp sina varor när jag var där igår. Men en liten stämpel hittade jag iaf.

Nu är bunaden beställt :D Jag valde till sist Oslos Jubileumsdrakt i färgen blå/svart. Den var såå fin :) Blir en Oslotur i november för att göra första provningen och det ser jag fram emot. Tänk att jag ska få en egen. Helt ofattbart! Har önskat mej en så länge och nu är det så nära *S*

En sådan här valde jag men med vit bomulls skjorta till.

Idag har jag vabbat med Idun. Hon har feber och låter som en kråka. Elliot fick också vara hemma från skolan idag eftersom jag kom hem så sent igår kväll.


I Oslo...

Flygresan gick bra och väldigt fort. Hade lock för öronen hela resan men nu har det släppt.

                                                                                                

Morgondagen går i minnenas tecken. På förmiddagen ska jag träffa Edel och Camilla. 2 tjejer jag gick på Högstadiet med och inte sett på 20-21 år!
Sen på kvällen ska jag först träffa mitt gäng från Gymnasiet på vorspiel innan vi åker till återföräningsfesten med resten av gymansiet. Det var 20 år sen sist vi hade en "Russefest" :)

Nu måste jag sova så jag orkar med min minisemester ;)

Spelkväll :)

Janne köpte ett Wii i söndags kväll så nu spelar vi tennis, bowling, baseboll och boxning. Sandra har fastnat för Zelda. Tyvärr får vi inte igång Gitarrspelet men det löser sig säkert :)

Dessutom kom 4 nya spel på brevlådan idag. Gjorde en beställning på Barnbokhandeln för 2 dagar sen och idag kom spelen :)
  


Bilder från Barnbokhandeln

Ikväll har Idun, Elliot och jag spelat barnbokspelet där det gäller att hitta barnboksparet. Så roligt med några nya spel. De vi har är från Nina och Sandras uppväxt och vi kan dom redan ;)
Vi recenserar de andra när vi hunnit spela dom.
En liten Maja docka slank när i paketet också men den tänkte jag ha till jobbet.

God kväll!

Det är mycket nu....

På jobbet går allt i rasande fart och jag plöjer genom forskningslitteratur, matteböcker, språkböcker, letar böcker om kungafamiljen och försöker dra igång vårt tema.
Det är så mycket nytt iår; mötesformer, ikt-med barn, matsalen och samarbetet med grannavdelningen så när jag kommer hem står inte bloggen så högt i kurs men jag kommer nog snart tillbaka :)

Nu på förmiddagen ska jag träffa Skolinspektionen och det ska bli intressant men också lite nervöst. Men det går nog bra det med :)

Har fått min lediga dag i september bevlijad så helgen den 18-21 kommer jag till Oslo :D

Nu måste jag kila!

Avsluter med en sommarbild på mina 4 barn:


RSS 2.0