Iduns 3dje läkarbesök sen annandagpåsk...

Åntligen tror jag Idun har fått en kompetent läkare :)

Hon lyssnade på berättelsen (ja så lång är den) om Iduns sjukdommar sen oktober -07.
Alla läkarbesök, olika svar och x-antal mediciner. Hur hon oftast svarar positivt på medicinen i ett par dagar, blir feberfri, hinner gå 3-4 dagar på förskolan innan hon blir sjuk igen. Slemmet hon aldrig blir av med och hur vi får sitta uppe med henne på nätterna efter ha hostat i flera timmar.

Hon lyssnade länge på Iduns lungor och hörde ett biljud pga av slemmet hon har i luftrören.

Idun fick prova inhalera Ventolin men behandling gav inget resultat utan slemmet fanns kvar och andningen var fortfarande ansträngt. Istället fick hon Mollipect som är slemlösande. Idun ska få den medicinen i 2 dagar och sen ringer läkaren tillbaka till mej på onsdag eftermiddag. Hon behövde konsultera med en barnläkare och bara det engagemanget gav förtroende för att vi har kommit rätt :)

Prickarna ja, det är iaf inte femte sjukan. Antingen är det virusprickar eller en biverkning av penicillinet hon åt förra veckan. De har iaf bleknat lite under dagen och Idun säger att dom inte kliar. Det är huvudsaken :)

Nu ska jag surfa runt i Danmark och försöka hitta en stuga som rymmer 6 pers. Vi vill till Legoland i sommar, så det så ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0