Lördagskväll på akuten...

Jaha så har vi provat det med... Elliot har en inflammation under förhuden som bara blev värre och värre. Tyvärr krockade den med AIK-matchen så det var bara att sätta sig på bussen och åka in.

V åkte in till Närakuten i Brommaplan och kom in ganska snabbt. Läkaren ville att en barnläkare skulle titta på den kraftiga inflammationen så vi fick en remiss till Astrid Lingren på KS.

Vi fick äta middag på McDonalds och det tyckte Elliot och Nina (som var med som stöd) var en jättebra idé *S*
Sen tog vi en buss och en till innnan vi var framma på KS.

Elliot kom snabbt in på ett rum och sköterskan lade bedövningssalva på inflammationen. Elliot tyckte det var lite konstigt men protesterade in utan gjorde snällt som hon sa. Sen letade vi redan på kirurgin och i väntrummet åt vi lördagsgodis och läste bok.

Elliot fick ett eget rum och efter en stund kom läkaren in. Elliot babblade på och var vid gott mod. Han fick ligga ner på en brits och tyckte det var lite jobbigt när hon skulle spola honom under förhuden och när det började rinna blod fick han nog. Han blev jätteledsen och sköterskan fick hålla i honom. Nina och jag tröstade honom så gott det gick men det hemskt att se på att dom gjorde illa min lilla pojke :(

När allt var klart fick han en isglass och en ryggsäck av läkaren. Han var snabbt sitt gamla jag i igen och babblade på :)

Vi tog bussen till tunnelbanan och tunnelbanna Brommaplan där Janne väntade på oss. Vi kom hem vid 21-tiden och var helt finito, alla 3!  


Kommentarer
Postat av: Annika m. Hanna

Men oj! Stackars lilla Elliot! Det är så hemskt när man måste tvinga dem till saker de inte vill eller tycker är läskiga =(

Tur att han verkade repa sig snabbt och att ni hann med lite lördagsgodis också ;o)

2007-05-06 @ 13:05:02
URL: http://lydellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0